Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen örgüdaki Yangın Bapları en yüksek kalite ve en onat eder politikamıza muvafık olacak şekilde üretilir.

Olası bir felaketle zıtlaşıldığında konstrüksiyonda mevcut insanoğluın dışarıya hızlı ve güvenli bir şekilde çıkabilmesi sinein rastgele bir kazaya imkan vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Böylece imalattan kullanıma kadar sabık sürecin sonucunda insanoğluı sağlıklı şekilde zemine iblağ amacına ulaşılmış olur.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası beyninde açılıp - kapanma sürecinin düzgün şekilde yerine getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi emin ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Sadece kapının açılması görevini namına getirmekle kalmayan Panik Pas aynı zamanda kapının güvenli olarak kapanmasını sağlamlar.

Elektrikler kesik olduğunda de geceleri parlayan bir örgüda olan bu yazılar mühlik durumların erkân göstericisidir.

Bu kapılar kök olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli olmayan yürütmek üzere iki gruba ayrılır.

Kaçış merdivenlerinin cidar, tavan ve kaideında tek cenahıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca yangın kapısı 120 dakika dayanıklı engel ve en azca 90 zaman dayanıklı kötü sızdırmaz kapı ile diğer taksimmlerden ayrılır.

Yangın merdiveni kapılarının Yangın Kapısı Fiyatları olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen içeriye kolaylıkla girebilmesini katkısızlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına normal yüce nitelikli ısıyla genleabat yangın fitili kullanılmaktadır.

Projelerin yangın ve acil durumlarda korunması ile müteallik hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri tüm bilgileriyla belirlenmiştir. Bu özellikleri maddeler halinde;

 60dk ve 120dk kabilinden yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen yangın kapısı modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri karşı selen alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği için size fen verecektir.

Report this wiki page